Hopp til hovedinnholdet

Mamma blir så lett sur og forbanna

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. Nå sitter jeg her og må bruke kvelden og i morgen å skrive spørsmål til meg selv til utviklingssamtalene som er neste uke, fordi mamma ble så forbanna sur(som vanlig) for at jeg sa at hun var en ordentlig sur kjerring når hun sa at jeg var så sur og slitsom i stad. Da skulle jeg egentlig altså hjelpe henne med å finne frem karakteren mine og tilbakemeldinger i de ulike fagene. Men så ble hun forbanna på meg fordi jeg sa at hun alltid blir så sur og da sa hun at «Da får du faen meg gjøre det selv». Så nå sitter jeg her og må gjøre alt selv... Og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke orker dette tullet med at hun blir så jævlig sur for hver minste ting som jeg eller stefaren min gjør. Hun sa jo til og med at hun skulle klage til skolen og lærerne på grunn av det skolesystemet og itslearning. Men jeg viL IKKE at hun skal gjøre det, for hun blir så jævla sur når hun først blir sur. Og da sitter vel jeg der helt stille som vanlig i mens mamma kjefter på lærerne som ikke har gjort noe.

SVAR

Besvart 10.03.2020 10:05:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle