Hopp til hovedinnholdet

Pappa er bipolar

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I dag fikk jeg vite at pappa har bipolar. Jeg hadde aldri hørt om noe sånt men når han sa hva det var merka jeg med en gang at det stemte med oppførselen hans! Jeg ble egentlig ikke redd eller no sånt! Men pappa’s kjæreste har flytta! De er fortsatt sammen men ho har flytta til foreldrene sine! Pappa sa ho kanskje kommer til å flytte tilbake etter en stund når han har fått riktig medisiner osv. Jeg og søstera mi har verdt så glad i hun, å hun har hjulpet med ting pappa ikke kan. Derfor er dette veldig vanskelig å bli vant til. Hun jobber også i byen hvor jeg har gode venner og kjæreste, så jeg kan sitte på med ho hjem når jeg har verdt med dem! Noe jeg ikke kan nå siden ho bor en time feil vei! Pappa sa det bare var å ringe henne og snakke med henne men det tørr jeg ikke/trenger ikke! Dette er ikke egentlig et spørsmål men trenger bare å si det til noen(har mange venner å snakke med om dette altså men må bare vite hvordan jeg kan si det til dem, siden dem også er glad i hun osv)

SVAR

Besvart 07.03.2020 15:31:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle