Hopp til hovedinnholdet

Jeg bor med moren min og jeg orker det snart ikke mer!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann Jeg bor hjemme hos moren min siden faren min er alkoholiker, både jeg og moren min er i fast jobb. Men jeg har den siste tiden merket en veldig personlighetsforandring hos moren min. Hun har den siste tiden begynt å tenke veldig mye på seg selv, og har en veldig "ovenifra" og ned holdning når det kommer til både meg men også andre rundt henne. Hun skal hele tiden fremstå så perfekt på utsiden og blant folk, men hjemme så kan hun for eksempel la være å rydde på flere dager og slike ting. Hun sier også ting til meg som at jeg ikke er glad i henne osv. Det virker som for meg at hun er veldig avhengig av empati, og hun kan gråte nesten når hun vil for å få viljen sin igjennom. Jeg sier til henne at det er utrolig slitsom å ha det sånn, uten hell. Har aldri vurdert å avslutte livet men har vurdert å gjøre noe kriminelt for å havne i fengsel, orker ikke dette mer Gutt 20 år

SVAR

Besvart 08.03.2020 11:48:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
account_circle