Hopp til hovedinnholdet

Mamma og "ex-stefar" har slått opp og mamma skylder på meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Jeg lurer på hva jeg skal jeg gjøre. Mamma og "ex-stefar" har slått opp og mamma skylder på meg. Mamma sier at alt er min feil. At hvis eg bare hadde hørt etter "ex-stefar" så hadde alt blitt bedre. "exstefar", kaller henne for masse dritt. Han er ikke bra for hun, så eg er egt glad for at de slo opp. Han er også veldig aggressiv, og har sinneproblemer. Han blir sur, hvis eg glemmer å gjøre noe han forteller meg om å gjøre. Men, mamma sier at alt er min feil, fordi eg sa til henne kordan eg følte om "exstefar" og at hun ble presset derfor slo hun opp med han. Og nå sier hun at hvis de ikke hadde slått opp, hadde vi fortsatt bodd sammen med lillesøsteren min HVER DAG, trengte ikke å betale leilighet (Fordi mamma betaler for maten og han betaler for huset) og alt det der. Også sa hun, at når det er bare oss igjen, så kommer hun til å ødelegge mobilen min, og at hun hater meg EKSTREMT mye. Hun sier masse dritt til meg. Hvis dere lurer på mer, bare si ifra.

SVAR

Besvart 11.03.2020 22:18:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle