Hopp til hovedinnholdet

Jeg har mange problemer og jeg takler det ikke lenger.....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg har mange selvmords tanker og det skjer mest på kvelden eg lider og av sosial angst og eg har mistet matlysten min eg sover nesten ikke og kutter meg selv eg har lyst til og stoppe men eg klarer det ikke. Eg har mange familie problemer og eg bare takler det ikke lenger eg har sykt lyst til at livet skal ta slutt og har holdt på og ta livet mitt flere ganger før, eg har mistet bestevennen min og hun har blokka meg på snap men eg veg ikke koffor. Og eg bare føler meg helt alene og håpet på og sende melding til dere ville hjelpe. Så ja eg har veldig lyst til og ta livet av meg!!

SVAR

Besvart 10.03.2020 17:42:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor har jeg ikke lyst på mat?

Det er ikke uvanlig at matlysten er dårlig i perioder. Mange ting i livet ditt kan påvirke om du har god eller dårlig matlyst. For å gjøre noe med det, kan det være lurt å vite litt om disse tingene og finne ut om de påvirker matlysten din.

 

Les mer
account_circle