Hopp til hovedinnholdet

Jeg forstår ikke hvorfor moren min ikke vil at jeg kan bo 50/50.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et spørsmål angående flytting fra mamma til pappa. Gjennom hele livet mitt har jeg bodd mye mer hos mamma enn hos pappa, og lenge var det det jeg ville, men nå er dette i endring. Jeg har nå lyst til å bo 50/50, men når jeg nevner dette til mamma merker jeg at hun blir velfigg irritert og litt sur. Hun mener at hun tenker på mitt eget beste, og at det blir så slitsomt for meg som må flytte frem og tilbake. Jeg skjønner ikke poenget hennes, for dette har jeg jo gjort hele livet. Mamma sier hun ikke kan stoppe med siden jeg er 16 år, men hun sier at hvis jeg velger å bo 50/50, så skal hun "tenke mer på seg selv". Hun sa at da kunne ho like så godt flyttet til Russland og bare ikke ha kontakt med meg i det hele tatt. Hun sier også at det er dumt at jeg drar mer til pappa, for da mister hun barnebidraget fra pappa. Jeg er veldig glad i moren min, men noen ganger skjønner jeg ikke tankegangen hennes, og synes hun er skikkelig kjip. Hva skal jeg gjøre? Bare flytte til pappa?

SVAR

Besvart 16.03.2020 16:32:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg. Du har to hjem. I begge hjemmene skal du føle deg trygg og ha det fint. Hvordan kan du få det til?

 

Les mer
account_circle