Hopp til hovedinnholdet

Familiekonflikter

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hver gang pappa krangler med søsteren min forventer han at vi skal ta hans side uansett. Noen ganger blir han sur på mamma og kjefter på henne hvis hun ikke tar hans side og mener de skal alltid være på samme lag som foreldre. Hvis vi ikke tar hans side beskylder han oss for å være i mot han. Men jeg hater måten han er på mot mamma. Han kjefter og smeller så det jomer i hele huset. Skal ikke mamma få ha sin egen mening? Han har flere ganger sagt at dersom vi levde i en annen tid hadde han banket oss opp. Jeg bryr meg ærlig talt ikke lenger om de løse truslene hans. Han har istede tydd til å ødelegge gjenstander i huset for å få ut aggresjon. Jeg har seriøst lyst til å dra ut øynene på pappa og banke han opp fordi han er så barnslig. Jeg orker ikke mer av dette tullet. Jeg vet at det ikke er mitt ansvar om de krangler men jeg har lyst på noen råd om hvordan jeg kan få pappa til å forstå at vi ikke alltid kan ha samme syn på ting

SVAR

Besvart 15.03.2020 16:37:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle