Hopp til hovedinnholdet

Er dette å bli minsbrukt mentalt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurerpå om det jeg har gjennomgått tidligere kan bli kald å bli missbrukt mentalt fordi stemoren min og faren min har kjefta og ropt til fordi jeg satt i sofaen i stua å jeg fikk ikke lov til å hent meg vann på kjøkkene hvis jeg var tørst fram til jeg var ca 14 eller 15 år fordi jeg ikke hadde lov til å være på kjøkkenet. Jeg har blitt fopt til i over 5 minutter fordi stemlren min ikke var fornøyd med måten jeg spiste godteriet di ga meg på. Jeg fikk også kjeft fordi jeg ble full av gress når en gutt løp på meg å dytta meg ned i gresset på tull fordi han ville bryte. Å hvis stebrødrene mine gjorde noe galt satte hun dem i gangen å trua med at di aldri skulle få se henne igjenn å det var det hun sa hvis di glemte en legokloss i stua jeg tror også hun missbrukte stebrødrene mine litt fysisk fordi helsepersonell har meldt henne inn til barnevernet etter at di kom dit med blåmerker gang på gang. Det er så mye mer, men nå har jeg ikke kontakt med pappa på ca 1 år fordi han ikke vill

SVAR

Besvart 18.03.2020 18:12:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle