Hopp til hovedinnholdet

Konflikter med kjæreste til fostermor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hater kjæresten til foster moren min! Han er irr, stygg osv! Jeg føler at han tar henne fra meg (foster moren min), selv om det er jeg som kjent henne lengst! Jeg klarer aldri å stile på han. Og nå nettopp var jeg tydeligvis slem, frekk osv, og da begynte han å kjefte på meg som om jeg hadde ranet en bank ellerno (ikke det at jeg har det). Så kom foster moren min og spurte hva som skjer, så sa jeg at jeg bare flyttet meg unna han sånn at jeg ikke skulle få rumpa hans i fjeset. Så begynte han og jeg å krangle igjen. Så sa han: hvis du gjør noe sånt igjen skulle han kaste meg ut av huset. Da sa jeg: det kan du ikke gjøre. Så gikk han til kjøkkenet, så sa jeg at jeg ikke var/er redd for han. Da han hørte det, klikka han som bare det! Han kom rett opp i fjeset mitt å sa: GÅ TIL ROMMET DITT! så lugget han meg. Foster moren min inn og sa: Hva er det som feiler deg!? (sa hun til meg. Jeg skulle ønske at jeg kunne stikke av, men det er ingen her... Hilsen forbanna lei seg Jente 13 år.

SVAR

Besvart 19.03.2020 16:03:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Rettigheter for deg som bor i fosterhjem

Du har rett til å få vite hvorfor du er i fosterhjem og hvor lenge du skal være der. Det er barnevernstjenesten som har ansvaret for at du får informasjon.

 

Les mer
account_circle