Hopp til hovedinnholdet

Krangler med foreldre. Jeg blir sint, men er egentlig lei meg. Jente 14 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, nå for tiden blir foreldrene mine mye fortere sure på meg, jeg mye fortere sur på dem og vi krangler om veldig mye hele tiden. Noe er at når de mener jeg ikke hører på dem, truer de ALLTID med å ta ting fra meg, som mobil, PC ovs, og så sier de at jeg har en dårlig "tone" og alt det der. Dette er så irriterende, og jeg orker ikke mer. Vi krangler flere ganger hver eneste dag om alt mulig. Jeg blir egentlig bare lei meg, og alle kranglene ender med at jeg roper, sparker i ting, løper opp på rommet og gråter. Det verste er at det ser ikke ut til at foreldrene mine bryr seg så veldig heller. I hvert fall ikke faren min. Jeg blir veldig fort lei meg, men jeg viser dette bare med sterk sinne. Da blir foreldrene mine enda surere og truer meg enda mer. Vær så snill å hjelp, har nesten bare hatt lyst til å dø i det siste..

SVAR

Besvart 22.03.2020 23:20:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle