Hopp til hovedinnholdet

Krangler mye med mamma og da kan jeg tenke at jeg hater henne. Det er vondt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg krangler ofte med mamma, og hver gang jeg sier min mening sier hun at jeg er respektløs og frekk. hver gang ender det opp med at jeg får kjeft. og hver gang begynner tankene å gå. de går til andre krangler vi har hatt, grunner for at jeg blir sur el på henne og har blitt sur el. for. men tankene ender alltid der jeg inni hodet mitt sier at jeg hater henne. og det gjør så vondt hver gang jeg tenker det, for da husker jeg alt hun har gjort for meg. og jeg føler meg utskknemlig, og da gjør det bare vondere. og så kommer tankene tilbake til alt jeg blir sur og lei for, og da kommer tanken om at jeg hater henne igjen. og d blir en lang ond sirkel som ofte varer i mer enn en dag. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... og jeg vet en gang ikke hva jeg spør om

SVAR

Besvart 25.03.2020 14:38:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle