Hopp til hovedinnholdet

Konflikter med stefar

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er en jente på 13 år. jeg hater virkelig stefaren min noen ganger.. jeg har sagt til mamma at jeg ikke trives hjemme osv, men jeg har jo gitt han klem og sagt glad i deg og sånt men det er bare for at han skal slutte å kjefte på meg.. han kjefter uansett hva jeg gjør feks istad så ringte jeg mamma og spurte om jeg kunne åpne opp en annen smoothie og da fikk jeg lov av mamma og så kom stefaren min hjem og ga meg husearrest fordi han mener at han sa at jeg ikke kan åpne opp noe annet hvis den samme tingen allerede åpen. han har kalt meg dum,idiot og drittungne og sånt og han har kalt mamma for idiot også men de har et barn sammen og mamma vil ikke skille seg fra han.. han har slått meg før men jeg sladra til rektor så han slutta nå, men han truer meg med å slå osv jeg får husearrest for ingen ting. mamma har sagt til han at det er dumt å gi meg husearrest for sånne ting men han hører bare ikke og jeg er dritt lei jeg er litt glad i han også men han er veldig streng noen ganger.

SVAR

Besvart 23.03.2020 17:15:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle