Hopp til hovedinnholdet

Fosterfar sier stygge ting om mamma.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor i fosterhjem og har bodd her i nokre måneder. Jeg er kjempeglad i fosterfar, men noen ganger sier han stygt om mamma. Som at hun stinker røyk, juger og har gitt meg en dårlig oppvekst. Da blir jeg lei meg og går opp på rommet å gråter, deretter går jeg ned igjen som ingenting er skjedd. Mamma har sagt at hun og advokaten holder på å lage en plan på hvordan de skal få meg hjem igjen. Jeg vil mer enn noe annet i verden flytte hjem til mamma igjen, men tør ikke spørre. Værsåsnill gi meg et annet råd enn å snakke med noen, for det tør jeg ikke. 

SVAR

Besvart 26.03.2020 09:34:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Det er aldri din skyld, eller ditt ansvar at moren eller faren din er psykisk syk. Du trenger ikke å takle det alene. Våg å be om hjelp.

 

Les mer
account_circle