Hopp til hovedinnholdet

Jente 13 år: Broren min kan bli veldig sint. Jeg blir redd og bekymret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Broren min blir 18 år i år. Han har sterke sinneproblemer. Han blir forbanna av hver minste ting. Når han blir sint brøler han masse banneord til foreldrene mine, og dytter dem. Han er ustoppelig. Det går litt opp og ned. Man vet aldri når han blir sur. Jeg blir redd når jeg hører han skrike "Fu*k dere f*en i he*hvete " Hele nabolaget kan høre det. Det vokser en stor klump i magen når jeg tenker på det. Jeg prøver å la være å gråte. Jeg gjemmer meg ofte i sengen så ingen kan se meg. Jeg hr aldri fortalt dette til noen. Har ingen som jeg kan fortelle det til. Han begynte når han var kanskje 15 år. Pappa sa til meg at det bare var fordi han var i puberteten. Men det stoppet ikke opp. Det ble bare værre. I tillegg har han fått kyssesyken. Han er i faresonen nå som corona herjer. Vi prøver å holde oss unna folk, men han driter i det. Han bryr seg ikke om at han blir smitta. Pappa er redd. Jeg også. Jeg er også bekymret for framtida hans. Hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 29.03.2020 09:47:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle