Hopp til hovedinnholdet

Jeg klarer ikke å konsentrere meg om nettstudier nå, råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Klarer ikke å konsentrere meg om nettstudiene mine nå, fordi alle i familien er hjemme i samme hus. Har ikke vært alene på mange uker. Har Asperger og en del andre psykiske problemer, i tillegg til at søstera mi og faren min også sliter psykisk med sine ting. Kan ikke bo hos moren min for hun kan bli veldig dårlig hvis hun blir smitta. Prøver å trene, gå på tur og gjøre «hyggelige ting». Men er bare demotivert til absolutt alt. Føler nesten ingen glede over noe. Bor også med kona til faren min nå, har ikke et ordentlig forhold til henne. Hun snakker sjeldent med meg eller søstera mi og hvis hun gjør det, så er det stort sett for å komme med «nebbete» kommentarer. Pirking på ting som er «feil». Har bare lyst til å klare å konsentrere meg med oppgaven og bli ferdig, men konsentrasjonsevnen er ikke på topp i det hele tatt. Er så innmari lei (vet alle er lei av situasjonen) men vet ikke hvordan jeg skal takle det. Hjelper ikke å chatte med venner.

SVAR

Besvart 26.03.2020 12:51:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Påvirker koronasmitten hvordan du har det psykisk?

Det kan slite på oss mentalt når en annerledes situasjon varer lenge, slik som med koronasituasjonen. Har du psykiske vansker fra før, kan det blir vanskeligere å håndtere. Da bør du prate med noen.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Til deg som er urolig og redd i disse koronatider

Det er ikke rart at du er urolig i disse dager. Nyhetene har store oppslag om sykdom og dødsfall og myndighetene har innført sterke tiltak for å stoppe spredning av viruset, som forandrer hverdagen til oss alle. Denne artikkelen gir deg råd om hvordan du kan takle uroen.

 

Les mer
account_circle