Hopp til hovedinnholdet

Slått av far og søster, kutter meg selv. Livet ødelagt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg klarer ikke å leve lenger, jeg har prøvd så lenge men det går ikke. Jeg er utsatt for vold og krangel hver dag. Ingen dag er ok. Og nå som skolen er slutt er alt verre. I dag skrek søstra mi på meg og slo meg fordi jeg hadde sokkene mine på gulvet etter at hu hadde sagt flere ganger at jeg ikke skulle.Men alle gangene skrek hun. Så jeg skriker stopp og da kommer han som jeg hater å måtte kalle faren min inn på rommet og skriker og slår meg hardt på hodet.Og han roper stygge ting til meg og når han går sier søstra mi at jeg fortjente det og verre ting. Jeg har lukket meg på badet og jeg klarer ikke å stoppe å grine alt gjør så vondt inni og utenfor meg. Jeg har ikke kuttet lenge fordi jeg ikke vil ha arr som minner meg om denne tiden, men jeg klarer ikke å holde det lenger. Jeg må, jeg har prøvd å bli bedre mentalt men det går ikke så lenge jeg bor med disse psykopatene. Jeg klarer ikke å si det til noen jeg vet ikke hvorfor jeg bare er stuck her.Livet mitt har blitt ødelagt pga dem

SVAR

Besvart 01.04.2020 13:23:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle