Hopp til hovedinnholdet

Har jeg god nok grunn til å bo i fosterhjem?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 13 år å lurer på mye Jeg vet ikke hvor jeg skal starte men ja. Har jeg god nok grunn til å bo i fosterhjem? Her er bitte litt av hva som skjer hjemme. Foreldrene mine har krangla i smart 5-6 år over alt muling så er ganske så oppvåkst med krangling men det går bra tror jeg slevom noen ganger skjer det vlodelig ting med de som krangler hjemme. de siste ca 2 årene har jeg å mamma krangler å det blir værre for vær dag som går Vi har begynt å sloss eller så dytter jeg å hun slår tilbake.. Jeg tror ikke mamma er stabil fordi hun sier jeg skal gå å dø å en del ting men hun er også oppvåkst med kranglig og det er pappa og. Men jeg orker ikke mere av den kranglingen jeg har blitt mobbet og truet å vært redd store deler av livet har prøvd å ta livet mitt en del ganger men funker ikke. holder ennå på med kutting på armen.. men det funker ikke hjemme jeg går til psykiatri men tørr ikke å si sannheten har sagt litt men de hjelper ikke kan jeg komme i fosterhjem??!

SVAR

Besvart 31.03.2020 13:26:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
account_circle