Hopp til hovedinnholdet

I går endte jeg opp i en krangel med mamma over en misforståelse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I går endte jeg opp i en krangel med mamma. Den oppsto av en misforståelse om at mamma mente jeg burde hjelpe til med middag, jeg sto på kjøkkenet og ventet på hva jeg skulle hjelpe med, noe hun mente ikke var bra nok fordi jeg burde tatt mer initiativ selv. Krangelen ble hetet opp med roping og dårlig ordbruk (noe som alltid skjer). Jeg er kan ofte si ting jeg ikke mener, når jeg føler meg urettferdig behandlet. Jeg fikk beskjed om å gå opp på rommet mitt, noe jeg mente var urettferdig. Det endte opp med at mamma, mens hun var ordentlig sint, prøvde å rive meg ned fra stolen, slik at både jeg og stolen datt ned på gulvet. Etter det tok hun tak i hetten min og dro meg mot trappen ved bruk av hetten, og slapp etter kanskje ti sekunder. Det endte opp med 2 blåmerker på armene, og ett stort på foten slik at det var vondt å trene idag. Hun mener hun har rett til å være fysisk mot meg fordi hun "bestemmer". Er dette rett? Og teller mine synspunkt like mye som hennes i en krangel?

SVAR

Besvart 01.04.2020 13:08:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle