Hopp til hovedinnholdet

Hatt et dårlig forhold til pappas kjæreste i flere år. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har bodd sammen med pappa og kjæresten hans i 5 år. jeg og hu har aldri snakket og hun viser ikke respekt til meg. Jeg ble av skolen sendt til psykolog i 6 måneder så dette er ikke bare fortiss drama hjemme (jeg trodde hensikten var å "akseptere" hennes resepkløshet til meg). hos psykologen ble vi (meg, psykolog og pappa) enig om at det var kjæresten hans som var problemet (nokså stort problem). pappa tok alvorsprat med henne, men hun er ikke enig med psykolog og sier at jeg er svak og at hun ikke har noe å endre på siden alt hun gjør er riktig. pappa mener jeg bare må ta meg samme, og akseptere at hun ikke "eier" respekt. jeg er nå på en veldig lavt punkt hvor jeg erger meg over alt og er nå psykisk dritt sliten av henne. har lenge vurdert å flytte osv. men det har jeg verken råd eller ressurser til. vurderer på det sterkeste å kontakte psykolog igjen. altså hva skal jeg gjøre? jeg orker ikke å få respektløshet hver dag av en jeg hater så inderlig. Takk

SVAR

Besvart 07.04.2020 10:33:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
account_circle