Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært veldig lei meg etter foreldrene mine skilte seg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mine foreldre skilte seg for snart 6 år siden. Det har vært mye ftm og tilbake og jeg har bodd seks forskjellige steder i denne perioden, Jeg har være veldig lei meg de siste årene og alt dette pga skilsmissen til mor og far. Min eldste søster (17) bor ikke hos faren min, det har hun ikke gjort på noen år, hun er her av og til men når hun ikke er her føles det ut som om at hun er død. I begynnelsen av skilsmissen når jeg f.eks skulle dekke på bordet tok jeg 5 tallerkener, når vi bare trengte 4 fordi mor var flyttet ut. Bare denne lille tingen fikk meg til å falle fra hverandre.Jeg så også moren min ute på terrassen med hennes nå kjæreste (vært sammen i 2,5 år) Før jeg viste at de var sammen så jeg han og mor kysse ute på terrassen når hun trodde at vi sov. Dette og mye annet rundt skilsmissen har ødelakt meg helt, jeg har porøst å snakke med folk på familie kontoret men det fungerer ikke. Ingen av vennene mine har skilte foreldre så har ingen å snakke med. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.04.2020 20:29:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle