Hopp til hovedinnholdet

Jeg bor ikke hjemme, men savner familien min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og kjæresten(20) har bodd hos pappa et halvt år ca, pappa kjente han og likte han godt fra før. Plutselig ble vi kasta ut og flyttet til mamma. Hun kastet oss også ut grunnet at vi ikke fungerer sammen i lengden og jeg har aldri bodd hos hun før sånn ordentlig. Når bor jeger han hos foreldrene hans, og de støtter meg. Har bodd her over et halv år nå. Barnevernet vil ha meg til å bo hos mamma, men det fungerer ikke. Jeg vil bo her, men har dårlig samvittighet selvom det var jeg som ble kasta ut og var usikker på hvor jeg skulle bo i flere dager... mamma har begynt å bli "snillere" i det siste, men jeg er redd for å gjøre feil. Jeg savner familien min så mye, men kan ikke besøke noen for alle tar mamma og pappas parti. De liker ikke foreldrene til typen, så de vil ikke samarbeide med mindre jeg ikke har kontakt med de. Vi bor på gård. Og skole går bedre nå. Jeg trives, men er mye lei meg pga jeg tenker mye. Hva burde jeg gjøre?? Jeg er så redd hele tiden....

SVAR

Besvart 07.04.2020 12:41:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle