Hopp til hovedinnholdet

Konflikter med mor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hva skal til for at en lærer sender en bekymringsmelding? mamma er sur hele tiden.. eller veldig ofte i hvert fall, men nå i det siste har hun vært skikkelig sur, mer en vanlig. hun har noen få ganger sagt (til meg) at jeg og søsknene mine er grunnen til at hun er sint. hun har i ettertid sagt unnskyld og sagt til alle at det var hennes feil osv. men jeg klarer ikke mer. jeg vil bare at skolen skal åpne som normalt igjen, slik at jeg kommer meg bort her fra. jeg orker ikke. mamma drikker ikke og bruker ikke andre stoffer eller lignende. en av lærerne mine har sagt jeg kunne prate med henne om det var noe, etter at jeg fortalte om selvskadingen. jeg har første time til psykolog i slutten av april, men føler jeg trenger noen å prate med mens jeg venter. kan jeg fortelle dette med at mamma er skikkelig sint uten at hun sender bekymringsmelding? utenom da hun er sint, så har vi det egentlig veldig greit. vil virkelig ikke at hun skal sende bekymringsmelding.

SVAR

Besvart 08.04.2020 16:25:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle