Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine klager på at jeg er usosial og stille. Jente 14 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gjør det veldig bra på skolen, takket være god innsats og selvdisiplin. Foreldrene mine sier at de er stolte, men de påpeker stadig «feil» ved meg. Begge kommer jevnlig med kommentarer jeg oppfatter spydige. Det er ikke sikkert de mener det slik, men jeg synes det er kjipt. Det blir enda kjipere når lillesøstera mi kun får ros og oppmerksomhet, noe hun alltid har gjort. Jeg føler meg nesten glemt. De klager alltid på at jeg er usosial og stille. Hver gang vi snakker om dette, vinkler de det alltid slik at det er synd på dem. Det handler aldri om meg, selv om de sier at de kun vil at jeg skal ha det bra. Jeg jobber iherdig med alle utdelte oppgaver på skolen, og de klager på at jeg jobber meg ihjel. Samtidig vet jeg at de hadde mislikt at jeg gjorde det motsatte. De blir aldri fornøyde. Jeg vil bare ut og vekk. Jeg vil ikke være hjemme lenger, jeg vil bare flytte.

SVAR

Besvart 14.04.2020 00:24:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle