Hopp til hovedinnholdet

Jeg har dårlig samvittighet da jeg ikke hjelper hjemme for faren min er lat

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Takk for svar på forhond! Spørsmålet handler om faren min. Siden det eneste han har gjort så lenge jeg kan huske er bare å ligge i sofaen med dataen sin og late seg dagen lang! Han sier altid nei til alt og er som oftest veldig sur og stresset, og er ganske frekk og spydig mot mamma. Men han er jo snill og morsom. Jeg har helt siden jeg var liten følt mamma ha trengt hjelp med husarbeid siden pappa ikke gidder, så jeg har alltid laget middager, ryddet og vasket huset og handlet mat for mamma, siden pappa ikke gidder noen ting. - men nå har jeg blitt diagnosert med anoreksi og klarer ikke lengre alt husarbeidet. Men har ekstremt dårlig samvittighet for å ikke hjelpe, fordi pappa gidder ingenting og mamma står alene med absolutt alt. Hva skal jeg gjøre? Har prøvd å snakke med begge om det, men det ender bare med krangling mellom de.

SVAR

Besvart 14.04.2020 21:30:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Øvelser for å bli frisk av spiseforstyrrelse

Øvelsene kan hjelpe deg med motivasjon til å ta imot hjelp for spiseforstyrrelsen. Det er viktig med hjelp for å bli bra. For å bli frisk av en spiseforstyrrelse, er regelmessige måltider helt avgjørende.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle