Hopp til hovedinnholdet

Jente 14. Stefar og mamma krangler mye, bekymra for at mamma er lei seg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, fordi jeg vet ikke helt selv hva det er jeg lurer på. Men ihvertfall, mamma og stefaren min har det ikke så bra. Mamma jobber, men ikke stefaren min (eller jo, men mye mindere) så de krangler mye om arbeidsoppgaver i huset og om stesøstera mi som er helt umulig og lager problemer. Mamma blir sliten av begge de to. Hun jobber fulltid og gjør nesten alt arbeidet hjemme mens stefar og stesøster er late og sitter på sofaen og slik. Mamma er veldig lei nå og i dag hadde de en stor krangel. Mamma tror de dkal skilles, men jeg vet ikke hva jeg tenker om det. Mamma blir lei seg og vi krangler i familien nesten hver dag. Så på den siden så kan det være greit å skilles, men hvis de gjør det så er det bare meg og mamma. Mamma kommer til å føle seg alene og være kjempe lei seg. I tilegg kommer vi fra et «miljø» der alle baksnakker alle. Selv voksene. Hun gjorde ditten og hun gjorde datten. Selv bestemor kommer til å sladre til andre. Jeg vet ikke hva jeg ska

SVAR

Besvart 15.04.2020 11:49:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle