Hopp til hovedinnholdet

Soler ikke på noen nå

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) det var en gang da jeg ville snakke med helsesøster om noe som kjedde hjemme IG hvordanst det påvirket meg, men hun var ikke der, så sa læreren som hadde oss i timen at jeg kunne snakke med hun, sa stoler jo jeg på hun og sier det. En dag etterpå spurte fastlæreren min om det gikk fint hjemme og sånt, jeg sa ja og følte meg littegranne såret at hun sa det videre, en uke senere ble jeg kaldt til miljøterapeuten da var jeg veldig redd, jeg vill ikke si hva som kjedde, men de stiller meg spørsmål som at de graver seg i det, jeg ble sent der 3 ganger. Så var det korona, men da finne jeg melding av alle miljøterapautene og helsesøsteren og begge læreren mine med at jeg kan snakke med de og sånt, og læreren min sa til meg at han skulle ringe allesammen dår å kjekke på de, og jeg spurte klasse chatten om det, han sa ingenting til de. Så jeg svarte ikke. Nå var det bare veldig irriterendest og redd, jeg stoler ikke på noen nå og har ingen å snakke med untat bffen min jeg blir stresset...

SVAR

Besvart 15.04.2020 22:37:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle