Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa krangler og de er aldri intime. Blir bekymra for dem

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, mamma og pappa er ganske ofte sure og irritert på hverandre. De begynner alltid å diskutere over små ting, også blir det en stor sak. Pappa pleier ofte å prøve å ikke lage noe stort bråk, men mamma blir fornærmet for alt, og uansett hva man sier så blir det feil. Jeg har sagt at jeg er redd for at noe skal skje med dem mange ganger, men hver eneste gang, sier de at de bare diskuterer litt. Jeg begynner å bli bekymra over de. Det jeg skal si nå er kanskje litt rart, men mange steder har jeg hørt at sex er sunt i et forhold, og egentlig så vil jeg at mamma og pappa skal være litt mer intim med hverandre, for å få et sterkere forhold. De gjør ingen ting sammen lengre og jeg ønsker at de skal få et sterkere bånd. De har ikke noe spenning i forholdet, og jeg ønsket at de skal leve livet i stedet for å gjøre det samme hver dag. Har du noen gode tips på hva jeg burde gjøre for at de skal få et bedre forhold?

SVAR

Besvart 16.04.2020 14:45:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle