Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 14 år og jeg vil si at det ikke er godt å være hjemme..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år og jeg vil si at det ikke er godt å være hjemme.. Foreldrene mine ble skilt når jeg var 1 år å etter det har jeg reist fram og tilbake mellom foreldrene mine, Begge foreldrene mine har kjæreste så jeg har steforeldre. Moren og stefaren min bor 2 timer unna Faren og stemoren min. Mamma setter så høye krav på karakterene mine, sutrer og maser på meg hele tiden. Faren min og stemoren min kjefter bare på hverandre å de andre søskene mine, de krangler hver dag så jeg sitter nede på rommet mitt nesten hele dagen. Stemoren min bare klager å legger all skylden på meg og kjefter også. Pappa blir sur på meg bare jeg vil dra på besøk hos kjæresten fordi han ikke gidder å kjøre. Jeg har vurdert å flytte til moren min men da bor jeg 2 timer unda kjæresten å det vil jeg heller ikke. For han er den eneste som forstår meg. Jeg og han har vært sammen snart 5 månder.

SVAR

Besvart 18.04.2020 22:13:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle