Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for pappa, han brøler og truer meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er redd for å gå ut av rom døra mi på grunn av pappa!! Æ liker ikke han! Han driver å brøler til mæ og truer mæ!!! Æ e redd for å gå ut av huset! For da plager han mæ!! Han kommer inn på rommet mitt og brøler bare hvis æ har glemt å gjøre noe!!!! Når æ va mindere så tokk han mæ etter Øran og slengte mæ ut på trappa æ måtte stå der i over 1 time!!! Æ husker dt selvom det er 3-5 år sia!! Men dt plager mæ fortsatt! Og han låste døra!! Men æ må jo ha fortjent dt på en måte!! Han e ikke slem eller noe men æ e liv redd han!!! Assa han gjør mæ ikke noe vondt eller skader mæ han bare brøler og truer mæ!! Ikke som æ skal drepe dæ men! Gå å gjør dt nu ellers tar æ internettet! Han truer bare via internettet!

SVAR

Besvart 23.04.2020 17:44:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle