Hopp til hovedinnholdet

Må passe søsken hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Pappa spørr nesten alltid meg om: pass småsøskene dine fordi jeg og mamma skal kose litt, pass småsøskene fordi jeg skal handle osv Og det er når ja... tidligt på morningen når jeg sover. Så i dag hadde jeg KJEMPE vont i skuldren og pappa ville pule mamma. Så han gav meg en pose ships og gikk opp. Jeg hadde jo kjempe vont så jeg begynnte å grine når jeg gikk til barna. Og jeg rakk jo ikke si det til pappa fordi han bare gikk opp. Og etter på så kommer han og sier «takk jenta mi!» og jeg sier ikke noe og forsetter å stirre i TV-en og så sier han det videre og jeg forsetter også sier han at det er respekt løst og tar fra meg tlf og ipaden og ALT til høst. DET ER IKKE RETTFERDIG!! Jeg orker virkeligt ikke mer oss denne dritt familien det har vært dritt nå i 4 år og jeg har prøvd jeg har prøvd MEN INGEN TING! Jeg vil bare rømme til vennene mine! PLS HJELP MEG hilsen jente 11 år.

SVAR

Besvart 27.04.2020 12:06:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle