Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir jeg behandlet så dårlig av min mor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste føles det som om mamma har glemt meg helt, men har Begynt å elske store søsteren min enda mere. Foreksempel, her om dagen så hørte jeg at søsteren min å moren min sto på kjøkenet å laget middag, di lo å hadde det kjempe gøy. Så jeg gikk in på kjøkenet å tengte å spørre om jeg skulle hjelpe å lage mat, men med en gang jeg kom in endret mamma seg igjen å sluttet å le å var helt stille. Så spurte jeg om jeg skulle hjelpe, men da bare sa hun NEI på en brutal måte. Hele denne middagen satt jeg bare å tørka tårer å klarte ikke å holde det inne. Til og med da sa hun ingen ting. Dette er det verste jeg har opplevd noen sinne å håper at dette kan gå over. Fordi jeg elsker jo mamma.

SVAR

Besvart 30.04.2020 10:09:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
account_circle