Hopp til hovedinnholdet

Jeg er lei av stefaren min, jeg vet ikke hva jeg skal gjør lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei eg er en jente på 16 år det har seg sånn at jeg er så lei av min familie at det er helt jævlig stefaren min er så negativ han mobber meg og kaller meg spøkelse og at jeg må skjerpe meg så sier han at jeg må begynne og spise mer når jeg spiser mer.... han har bare tenkt negativt hele helga han er så slem og rar mamma er aldri sånn han skal enten begynne og skjefte på meg eller sier at å skal du slanke deg eller? han sier det til meg..... mamma er snill og stefaren min himla med øyene når mamma snakka med han og han banner til meg og sier det veit du jævla godt og tar og skriker i øret og kjefter og drar meg hardt og sier at han skal anmelde meg for ting jeg ikke har gjort!!!!! Er så jævla lei alt sammen vet ikke hva jeg skal gjøre mer..... jeg flytter ut om 2 år så da har jeg et hus for meg selv men nå vet ikke hva jeg skal gjøre lenger

SVAR

Besvart 29.04.2020 21:01:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle