Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre, er sliten av alt, sover dårlig og bekymrer meg mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Jeg er så sliten av alt. Jeg er sliten av skole, familie og alt. Jeg bekymrer meg hele tiden om at jeg ikke er bra nok. Jeg blir også skuffet over meg seg hvis jeg gjør så godt jeg kan men ikke får til noe. Jeg er redd for at andre skal bli skuffet over meg. På skolen så er alt bare kjedelig. Jeg klarer ikke å konsentrere meg. Hjemme så må jeg dele rom med broren min som er 7 år. Mamma blir så lett sint og brødrene mine er bare irriterene. Foreldrene mine sier alltid at jeg skal ringe en venn å finne på noe selv om jeg liker å være alene. Jeg er også bekymret for framtiden. Jeg er så redd for at jeg skal bli mislykket. Jeg har også litt problemer med å sove om natten. Uten grunn. Spillverdenen har liksom blitt et sted der hvor jeg er en annen og kan slappe av. Hva bør jeg gjøre?

SVAR

Besvart 08.05.2020 23:21:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle