Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det vanskelig hjemme!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg blir fordkjellsbehandlet i familien sier stefaren min. Jeg føler ikke jeg har et så veldig godt forhold til familie. Så i sta klikka jeg nesten med middagsbordet fordi jeg ble erta av de to brødrene mine (jeg har blitt erta veldig lenge nå, er det mobbing?) Også lo de andre av meg, og jeg bynnte å skrike. Mamma holdt fast i armen min mens jeg gikk, og hun sølte middag på genseren min for 1100 kr!! Jeg gikk på badet for å få være alene litt, også gikk jeg inn på rommet mitt, da lå mamma i senga også tok hun meg med ned i senga rett etter jeg sa "nei, ikke gjør det jeg vil ikke. Jeg vil være litt alene nå." Også holdt hun meg nede i senga (ingenting gjorde vont, men det var veldig ubehagelig). Og jo mer motstand jeg ga, ho sterkere holdte hun meg nede. Jeg bynnte å gråte ig jeg viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg jeg var så redd. Etter kansje ½ time nede i senga fikk jeg være alene. Ogsålåste jeg rom døra og begynnte å skrike i ca 2 timer. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 17.05.2020 20:54:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen for barn og unge 116 111

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med fagfolk på Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle