Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at stemoren min prøver å få meg ut av familien.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. i 2 3 år nå har pappa hatt en kjæreste (stemoren min). Hun er jævlig streng og sur og jeg føler at hun prøver å få meg ut av familien (at jeg skal flytte til mamma da) i det siste har jeg virkelig ikke klart mer, jeg tørr ikke engang gå opp å spise når jeg vet hun er hjemme og jeg hater henne noe helt sykt. pappa har fått et barn med henne og de har til og med flyttet sammen i nytt stort hus. jeg har sagt til pappa flere ganger at jeg kunne ønske de slo opp og at jeg hater henne men han sier bare jeg må bli venn med henne hvis ikke får jeg konsekvenser. hva faen skal jeg gjøre? ikke si kontakt barnevernet for de har jeg hatt nokk problemer med før, barnevernet er det verste jeg vet. og jeg kan ikke egentlig flyte hjem til mamma heller for der ligger det noen problemer.

SVAR

Besvart 18.05.2020 12:33:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Mamma eller pappa har fått ny kjæreste – hva gjør jeg?

Det kan være vanskelig når mamma eller pappa får ny kjæreste. Kanskje får du stesøsken også. Her er noen tips som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle