Hopp til hovedinnholdet

Har det vanskelig med mamma. Hun vil at jeg skal flytte ut, hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg vil flytte hjemmefra. jeg og moren forstår ikke hverandre, vi har prøvd så mange år å gjøre noe med hvordan vi kan leve sammen. men det ble bare verre med alt kranglingen. hun hater hvordan jeg oppfører meg og alt jeg gjør. hun vil at jeg skal skifte personligheten min, men det er ikke let for meg å bli et helt annet menneske. så nå vil hun at jeg skal flytte fra huset hennes, så hun kan leve et fred liv uten meg og problemene mine. men det er ingen slekt eller venner som jeg kjenner bor her i norge. jeg redd, jeg vet ikke hvor jeg skal gå og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med livet mitt nå, jeg vil ikke kontakte med barneverne

SVAR

Besvart 19.05.2020 22:20:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle