Hopp til hovedinnholdet

Er det jeg har sagt til helsesøster i hennes database?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg gråte i en periode hver kveld i ca2 måneder. Jeg vet ikke hvorfor det var i 6klasse .En dag kom jeg på skolen og begynte og gråte når lærene så meg spurte de hva som hadde skjedd jeg viste ikke hva seg skulle si så jeg sa at mamma og pappa kranglet mye og jeg vil ikke at de skal skille seg. Det er sant men de krangler ikke mye. Så spurte de om jeg ville gå til helsesøster jeg sa ja.Jeg sa hva som hadde skjedd når jeg gikk så ringte hun til mamma ble litt sur på meg og sa at barnevernet kunne ta meg. .hun brukte hele tiden vist jeg møtte hun på butikken så spurte hun om det gjekk bra. Jeg vil egentlig bare flytte her i fra jeg vil ikke møte hun, mere.Etter det så stolte jeg ikke på hun (helsesøster) lengre i år(2020) så byttet vi helsesøster jeg er redd at hun gamle har skrivet det i databasen og hun nye vet om det fordi jeg føler at vist hun får vite det klarer jeg ikke lengre og gå til hun.(unnskyld for jeg ikke brukte. Jeg er litt dårlig på det) Er det i databasen? Hjelp?!

SVAR

Besvart 21.05.2020 09:31:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle