Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa krangler hele tiden og sier veldig mye dumt til hverandre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og pappa krangler hele tiden og sier veldig mye dumt til hverandre og de sender meldinger til hverandre når hele familien sitter i stua så ikke vi barna skal få det med oss. Dette pleier ofte å gå utover meg. Som for eksempel at pappa blir skikkelig sint på oss og sier vi at vi skal gå å legge oss klokka 7. Hver gang pappa kommer inn på rommet mitt skvetter jeg fordi det er nesten alltid noe dumt han sier og er kjempe sint. Av og til kjennes det ut som at pappa ikke er glad i meg han sier bare alltid at det er noe feil med meg. Han kniper meg ofte i armen også bare fordi han er sint og lar det gå ut over meg. Jeg vil ikke gå til helsesykepleieren eller læreren på skolen fordi de kommer til å ta kontakt med mamma og pappa hjemme og de kommer til å klikke å si at jeg overdriver. Og viss jeg går til helsesykepleieren på skolen må hun uansett si fra til foreldrene mine og si at jeg har vêrt der. Da sier bare mamma og pappa at det bare er tull at jeg skal gå til helsesykepleieren.

SVAR

Besvart 24.05.2020 21:13:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle