Hopp til hovedinnholdet

Hvor kan jeg få støtte til å flytte ut for meg selv?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 18 år gammel jente som er bosatt sammen med min mor. Faren min er ikke så veldig i bildet, så det gjelder bare meg og mamma. Vi er ikke etnisk norske men jeg har født og oppvokst i Norge. Det går ofte dager hvor henne er sur eller «misliker» meg, jeg veit og jeg får ofte svar «nei hun misliker deg ikke» men det virker bare sånn. Det er nesten hver dager eller ihvertfall ofte da hun kjefter og er sur på meg. Det varer ganske lenge når hun er sur, opptil 2 uker kanskje. Hun starter klokka 7 på morgenen og jeg kan høre henne fra soverommet, oftest blir jeg vekket av det. Vi har vært i kontakt med barnevern og psykolog flere enn 1 gang, og til den dag idag så gir henne ikke opp på å oppføre seg sånn. Jeg er 18 og jeg kan gjøre hva jeg vil men her i huset mener hun at så lenge jeg bor under hennes tak er jeg et barn. Hvor kan jeg få støtte til å flytte ut for meg selv?

SVAR

Besvart 24.05.2020 22:58:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
account_circle