Hopp til hovedinnholdet

Trives ikke hjemme i det hele tatt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 12 år jeg blir 13 i desember. Men jeg trives ikke hjemme i det hele tatt. Mamma kjefter på meg hele tiden om at jeg ikke har et bra forhold til familien og bestemor og bestefar og jeg aldri gidder å være der Og med mamma og broren og lillesøstra mi og mye mer. Pappa og mamma er skilt men de er liksom litt venner og at derfor skal pappa komme på besøk til oss hver gang han har mulighet siden han jobber på Telenor alle dager unntatt onsdag og søndag og lørdag men hver gang han kommer begynner bare mamma og pappa å krangle og pappa begynner å kjefte på meg fordi jeg gjør noe galt eller sier noe galt ++ broren min irriterer meg hver dag siden han er frekk med meg og mamma og pappa kjefter aldri på han (han er 7år btw) jeg trives bare ikke i det hele tatt og jeg vil bo på barnehjem hva skal jeg gjøre!!

SVAR

Besvart 22.05.2020 15:39:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle