Hopp til hovedinnholdet

Føler at mamma ikke er like glad i meg som i søsknene mine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler at mamma ikke er like glad i meg som søsknene mine. Lillesøsteren min har diabetes. Så mamma og lillesøster drar på sjekker sammen og kjøper mat sammen og koser seg. Når jeg har lyst til å finne på noe, har hun aldri tid eller orker ikke. Jeg liker feks. å kjøpe klær, men mamma orker ikke en gang å gå inn i en klesbutikk sammen med meg. Jeg føler hun alltid er sint eller sur på meg, og at alt jeg gjør er feil. Jeg orker ikke mer. Jeg vil også ha litt kvalitetstid. Men jeg vil ikke si det til feks helsesøster, fordi jeg er redd for at hun vil snakke med mamma om det og at mamma skal bli sint på meg istede. Vær så snill å svar:( Hilsen jente på 14.år

SVAR

Besvart 26.05.2020 14:08:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle