Hopp til hovedinnholdet

Jeg har problemer hjemme og mamma har fått kreft, har ingen å snakke med.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en del problemer hjemme osv, så har mamma nettopp fått kreft, og det gjør ikke ting mye bedre, og jeg har det alltid ganske tungt, og ganske vansklige tanker, jeg har prøvd å skrive ned tankene mine og det hjelper ganske mye, men samtidig hjelper det ingenting. Mange av vennene mine og mange andre sier til meg at de er her for meg visst jeg vil prate med de, men jeg føler at det ikke hjelper en dritt, fordi ingen av de er i samme situasjon som meg, så de skjønner ikke hva jeg tenker eller føler, og visst jeg prøver å beskrive det til de, svarer de bare «å, så domt.. jeg er her for deg visst du trenger hjelp» «å, jeg skjønner, håper det blir bedre snart» nei, de skjønner jo ikke hva jeg mener, fordi de er ikke i samme situasjon, så jeg blir litt frustrert fordi jeg har liksom ingen å snakke med.

SVAR

Besvart 26.05.2020 13:57:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle