Hopp til hovedinnholdet

Svogeren min er stygg mot meg og sier stgge ting som sårer meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Okei så søstra mi har en type, han er veldig flink til å hjelpe til på gården osv (de er 30), foreldrene mine og lillebroren min liker han veldig, og setter pris på alt han gjør. Men han er utrolig stygg mot meg, han sier nesten daglig at det hadde vært bedre uten meg i en eller annen setting. Og det er umulig å si i mot han da han vet best. Jeg prøver å unngå han, fordi jeg er redd for hva han syntes/sier. Alt jeg gjør er feil. Hvis jeg ikke sier noe er jeg sur, hvis jeg sier noe da er jeg bitch.. Nå har de planer om å flytte inn hit slik at det blir enda lettere å hjelpe til. Jeg gruer meg sikkelig, og griner flere ganger om dagen. Jeg har sagt ifra til foreldrene mine at jeg syntes det er fælt, men de tok det ikke så alvorlig.. hadde det ikke vært fordi jeg driver med hest hadde jeg flyttet ut selv.. det er så ille og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.. jeg sliter veldig mye sykisk fra før, og han gjør det ikke noe bedre.. hva gjør jeg? Jeg føler meg helt lost:/

 
What do you want to do ?
New mail

SVAR

Besvart 27.05.2020 17:25:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle