Hopp til hovedinnholdet

20-åring er redd for foreldrenes reaksjoner, spesielt farens.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter en del psykisk det er mange årsaker til det, jeg sliter også en del med at jeg er redd for mine foreldres reaksjoner på ting og da særlig hvordan min far reagerer. Jeg tør nesten ikke gjøre noe annerledes enn jeg alltid gjør i frykt for hans reaksjoner. Det til tross for at han stort sett er snill å grei. Han blir imidlertid veldig lett sint og er ofte sur å grinete på meg. Han blir sint for veldig småting for eksempel hvis jeg gjør feil i kortspill kan han bli kjempe sint derfor tør jeg ikke gjøre noe annerledes enn jeg pleier for eksempel redd han skal bli sint om jeg legger meg en halvtime senere enn jeg pleier så jeg gjør alt akkurat som jeg alltid har gjort. Da jeg var mindre tror jeg det kan klassifisseres som at han ar voldelig mot meg også han slo meg en kan med en meterstokk hardt nok til at jegfikk veldig vondt jeg husker også han slo meg i ansiktet en gang men det skjedde ikke veldig ofte. Jeg lurer på om redselen jeg kjenner i dag kan ha å gjøre med opplevelsene

SVAR

Besvart 02.06.2020 11:18:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er handlinger som kan skremme eller skade noen, og kan være både fysisk og psykisk. Det finner mange ulike typer vold. Her forklarer vi noen av dem.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle