Hopp til hovedinnholdet

Orker ikke bo med mamma mer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg orker ikke mamma mer. Jeg vil ikke bo hos henne eller ha noe emd henne i fremtiden min. Hun gjør meg GAAAL! Hun tvinger meg, presser meg. Hun tror hun kjenner meg sååå godt og vet hvordan jeg har det. Bare fordi hun også har vørt en tenåring betyr de ikke at hun har dølt AKKURAT det samme som jeg føler meg. Jeg er sykt lei av henne og skulle så gjerne hadd flyttet til pappa og bare bodd der. Jeg kan ikke vente til jeg begynner på vg, da skal jeg flytte så langt unna som mulig. Hun har prøvd i mange år å ha et godt forhold med meg men jo mer hun prøver, jo mer hater jeg henne og mister respekt for henne. Gjennom årene jeg har vokst opp har hun bare gjort forferdelige ting. Alvorlige krangler hvor jeg ble involvert. Jeg var bare et barn! Hun leste dagboken min og har gått gjennom rommet mit. For ikke så lenge siden kranglet hun med kjæresten sin, det var drit skummelt. Dagen etter sa hun til meg, "Ikke si noe til faren din, det er ikke alt du trenger å fortelle ham."

SVAR

Besvart 03.06.2020 09:48:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle