Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke bo hjemme, men sier jeg noe til læreren vil det ødelegge familien.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ok så jeg går på us i 8.trinn. Gjennom ungdomsskolen har jeg mistet masse motivasjon og moren min tror jeg gjør det med vilje fordi hun forventer så utrolig mye av meg, og jeg synes det er vanskelig å snakke om følelser osv. Jeg orker ikke skole og føler at innleveringer har så utrolig mye press jeg synes også det er vanskelig med å være hjemme på grunn av at jeg får mindre motivasjon, og bare kjeft. Jeg vil rett og slett ikke bo hjemme noe mer. Men jeg vet ikke åssen jeg skal si eller vise at jeg sliter hjemme. Sier jeg noe til læreren så vil det ødelegge familien min og alt det der.

SVAR

Besvart 29.05.2020 16:37:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle