Hopp til hovedinnholdet

16-åring hatt tøff oppvekst, utsatt for voldtekt, sliter med sinnekontroll

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har det relativt bra med meg selv, men det er noen unntak. Jeg sliter veldig med sinne mitt og det me å kontrollerer det. Konsentrasjonen er heller ikke på topp, langt ifra, så skolearbeid både på skolen og hjemme er et stort problem. I tillegg har jeg hatt en litt tøff oppvekst, og jeg ble i slutten av 2019 utsatt for en voldtekt. My av dette går utover humøret mitt, og hvor mye jeg kan takle osv. I det siste har jeg krangel veldig mye med moren min og storesøsteren min som også bor hjemme. Men det som er er at de alltid rotter seg opp mot meg. Jeg er aldri bra nok, og jeg bidrar aldri med noe hjemme mener de. Alle vet egentlig at det ikke stemmer, men det såret meg noe helt sinnsykt. Når jeg prøver å forklare meg oppi disse situasjonene får jeg bare kjefting tilbake å får aldri snakke ferdig. Så dette gjør til at jeg vil flytte ut, men det har jeg ikke rå til. Mamma kan være enig i at jeg vil ut, men at hun ikke kan hjelpe til med penger for eksempel. Hva gjør jeg? Dette has

SVAR

Besvart 03.06.2020 11:15:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Kjenner du at det bare koker over? Det kan virke skremmende med sinne, både for deg og de rundt deg. Sinne er en normal følelse, men blir det for mye, kan det være lurt å jobbe litt med det.

 

Les mer
account_circle