Hopp til hovedinnholdet

Gutt strever

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vært i 4 foster hjem. Jeg har blitt brukt og slått. Det nye har de null respekt til meg og jeg blir forskjell behandla. Jeg har vært positiv all den tia. Jeg har smilt til alle jeg ser når jeg er lei meg. Jeg gråter til søvne vær dag min far å. Han er deprimert og trenger hjelp jeg har prøvd å hjelpe og nå tar han piller han skal i 1 år fengsel. Jeg og han bruker mye alkohol hvis vi får tak. Min mor er blit gal eller noe jeg vet ikke hva som skjer med hu men det er ikke bra. Mange barn om dagen tror de er deppa og sender det på snap storyen sin. Jeg har aldri gjort det og jeg sier til meg selv jeg ikke er det. Jeg har ingen å snakke hjeme om det her hjeme og tørr ikke å si ifra til barne vernet. Jeg har sakt til meg selv hele tia siden jeg gikk i 3.kl at de svake gir opp livet. Men nå føller jeg meg svak, like svak som min Far men prøver å bli bedre.

SVAR

Besvart 31.05.2020 19:01:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle