Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ikke penger, er redd jeg ikke klarer meg, tips?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 17 år og om tre måneder blir jeg 18 år gammel. Men jeg gruer meg veldig. Jeg bor sammen med mamma og nye familien hennes og nå betaler hun for alt , men hun sa at når jeg blir 18, må jeg starte å betale for alt (klær, mat, telefon, nett osv), jeg får låv å bo hos henne, men vi krangler så mye, jeg er sikker på at hun vill få meg vekk. Er helt fortvilet, jeg går på videregående, har ikke noe utdanning, og er sikker på at ikke får noe jobb. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre, fikk tips å dra til NAV, men jeg bor jo hos mamma, kan jeg få hjelp hvis jeg bor sammen med familiemedlem, selv om sannsynligvis vi skal på som naboer og ikke familie? Jeg er veldig redd, kg har ikke noe penger i det hele tatt, hvordan klarer jeg meg?? Kanskje jeg får tips her. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 05.06.2020 16:02:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvem har rett på økonomisk hjelp?

Økonomisk stønad skal gis til alle som trenger hjelp for å overvinne eller tilpasse seg en vanskelig livssituasjon.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle