Hopp til hovedinnholdet

Faren min vil ikke gjøre noe hjemme, og jeg må gå med skitne klær.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Så jeg har en far som ikke gidder å gjøre en eneste ting hjemme! Bor også med en lillesøster. Han gidder ikke å rydde etter seg. Han vasker ikke klærne våres. Alt ligger på gulvet i et av rommene, og vi finner ikke klær som vi trenger. Badet er helt forferdelig! Det er vann overalt, og håndklær ligger der og råtner i det vannet. Vi har ikke støvsuger, og faren mener at det er vi som må rydde i huset. Han har alltid vært sånn. Jeg hater livet mitt. Kan ikke en gang invitere noen med hjem pga dette. Har ingen klær å gå med pga alt er skittent osv. Må bruke de samme klærne i en uke. Hjelp. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Har lyst på en ny familie...

SVAR

Besvart 06.06.2020 22:00:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle